Salah Liverpool'a veda etti: “İlerleme yok”

Temel

Global Mod
Global Mod
Premier Lig

Salah Liverpool'a veda etti: “İlerleme yok”

3 Ocak 2025 – 19:14'te güncellendiOkuma süresi: 1 dk.

Muhammed Salah

Resmi büyüt

Mohamed Salah'ın Liverpool'daki yaz sezonu bitti mi? (Kaynak: Adam Davy/PA Wire/dpa/dpa-bilder)

Mohamed Salah bu sezon olağanüstü bir formda ve Liverpool FC ile şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ancak kulüp sözleşmesini uzatmak için henüz büyük bir çaba göstermedi.

Futbol süperstarı Mohamed Salah'a göre, İngiliz lider Liverpool FC ile sözleşmenin uzatılması konusunda hâlâ “ilerleme yok”. Mısırlı forvet bu nedenle yaz aylarında veda etmeyi bekliyor.

Geleceğinin belirsiz olması performansını etkilemiyor. “Aklım bana şunu söylüyor: Eğer bu son altı aysa, gelecekte ne görmek isterim? Geriye bakıp sözleşme konusunda endişelendiğimi veya strese girdiğimi mi söylemek isterim? Yoksa sadece öyle olduğumu mu söylemek istiyorum? İnanılmaz bir sezon mu geçirdim? Kafamda olup bitenler bunlar mı?'' dedi golcü, Sky Sport TV kanalına verdiği röportajda.

2017'den bu yana Liverpool'da forma giyen 32 yaşındaki oyuncu olağanüstü bir sezon geçiriyor. 18 Premier Lig maçında 17 gol ve 13 asistle şu anda bu sezonun en iyi oyuncusu. Şampiyonluğu kazanmak Salah'ın en büyük hedefi, özellikle de 2020'de şampiyonluğun kazanılmasının korona salgını sırasında kutlanamayacağı düşünüldüğünde. “Yaklaşık 30 yıldır bu unvanı bekliyorduk. O zamanlar salgın nedeniyle bunu doğru dürüst kutlayacak zamanımız olmamıştı. Bu hoş bir şey değil, umarım bu yıl bunu yapabiliriz.”