Rüdiger beklenenden daha uzun bir ara vermek zorunda

Temel

Global Mod
Global Mod



Antonio Rüdiger'in kas sakatlığı devam ediyor. Bu, Real Madrid'in Salı günü RB Leipzig'de oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçını kaçıracağı anlamına geliyor.


Sakatlanan Alman milli futbolcu Antonio Rüdiger beklenenden daha uzun bir ara vermek zorunda kaldı. İspanyol rekor şampiyonu, 30 yaşındaki Real Madrid defans oyuncusunun sol uyluğundaki kas yaralanmasının devam ettiğini duyurdu. Kulüp, kesintiye ilişkin herhangi bir bilgi vermedi. “AS” ticaret dergisi ve diğer İspanyol medyası artık Rüdiger'in en az iki hafta daha ara vermek zorunda kalacağını tahmin ediyor.


Alman, ayın başından beri izlemek zorunda kaldı. 1 Şubat'ta Getafe FC'de oynanan 2-0'lık yakalama maçında sakatlanmıştı. Ancak şu ana kadar Madrid'de zorunlu aranın daha kısa olacağı varsayılmıştı. Yapılan tıbbi muayenenin ardından Rüdiger'in Şubat ayı sonuna kadar geri dönüşünü kutlayamayacağı artık belli oldu. Bu onun aynı zamanda RB Leipzig'de oynanacak Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında da yer almayacağı anlamına geliyor. Ancak başka bir aksilik olmazsa 6 Mart'ta Madrid'de oynanacak rövanş maçına katılması bekleniyor.
 
Üst