Rudi Völler, Hansi Flick’in geleceği hakkında yorum yapıyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Son sonuçların ardından Hansi Flick’e yönelik eleştiriler artıyor. DFB spor direktörü şimdi tartışmada bir pozisyon alıyor ve net bir açıklama yapıyor.

DFB spor direktörü Rudi Völler, Hansi Flick’in milli teknik direktör olarak geleceği hakkında tartışmak için bir neden görmüyor.

Völler, “Bild” gazetesine verdiği röportajda, “Hansi Flick kesinlikle en iyi teknik direktör ve bu görev için doğru kişi. Almanya’da iyi bir Avrupa Şampiyonası oynayacağımız şekilde karar verecek.” “Ancak henüz planladığımız gibi iç saha turnuvası için coşku yaratamadığımızı kabul ediyorum.”

“Hayal kırıklığını anlıyorum”

Bremen’de Ukrayna’ya karşı alınan 3:3 ve Polonya’ya karşı Varşova’da alınan 0:1’lik skorun ardından Almanya milli futbol takımından memnuniyetsizlik yeniden artmıştı. Son 15 uluslararası maçta Flick yalnızca dört galibiyet kazanmıştı. Gelecek Salı (t-online canlı yayında saat 20:45’ten itibaren) DFB seçimi sezon sonunda Gelsenkirchen’de Kolombiya’ya karşı oynayacak.

Völler, “Uzun süredir bu işin içindeyim. Taraftarların ve genel kamuoyunun hayal kırıklığını da anlıyorum. Şu anda sadece bizim iyi performanslar ve galibiyetlerle arka rüzgara çevirebileceğimiz bir ters rüzgar var.” Bir koçluk tartışması yapılmadan önce Flick’in ne sıklıkla kaybedebileceği sorusu: “Bir kez daha: Hansi Flick bu takım için kesinlikle doğru koç.”