Ronaldo için Yeni Koç: Al-Nass, Jorge Jesus'u getiriyor

Temel

Global Mod
Global Mod
Yabancı futbol

Ronaldo için Yeni Koç: Al-Nass, Jorge Jesus'u getiriyor

15 Temmuz 2025 – 14:09Okuma Süresi: 1 dakika.

Jorge İsa

Resmi büyütmek

Jorge Jesus da şimdi süperstar Cristiano Ronaldo'yu eğitiyor. (Kaynak: Joan Monfort/AP/DPA/DPA görüntüleri)

Birbirlerinin yurttaş olduğunu biliyorlar. Portekiz koçu Jorge Jesus, Suudi Arabistan'ın ilk unvanına süperstar Cristiano Ronaldo'ya yardım etmek istiyor.

Superstar Cristiano Ronaldo'nun yeni bir koçu var. Portekizli vatandaşı Jorge Jesus (70), kulübün X'de açıkladığı gibi Suudi Arabistan futbol kulübü Al-Nass FC'de yeni bir baş antrenör olarak görevini devralıyor: “Resmi olarak: Jorge Jesus yeni antrenörümüz.”

İsa, İtalyan Birinci Bölüm Kulübü AC Floransa'ya geçen İtalyan Stefano Pioli'nin yerine geçti. İsa, Mayıs başında Suudi Üstat Al-Hilal'dan serbest bırakıldı.

Portekiz medyasına göre, kısa süre önce sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatan Ronaldo'nun İsa için güçlü bir şekilde kampanya yürüttüğü söyleniyor. Lizbon'un gazetecilere riad'a gitmesinden önce 70 yaşındaki 70 yaşındaki, “Kesinlikle Cristiano olmadan burada olmazdım” dedi. “Aynı dili konuşuyoruz, bu yüzden daha kolay olacak. Cristiano'nun bana verdiği zorluğu reddedemedim,” dedi İsa.

Al-Nassr'ın bir şampiyonluk kazanmasına yardım etmek istedi. Ronaldo şimdiye kadar Suudi Arabistan'da değil, istasyonlarının her birinde unvan kazandı: “Bu yüzden ona yardım edip edemeyeceğimi göreceğim,” dedi İsa.