Robert Lewandowski, BVB hayranlarının ıslıklarından bahsediyor

Temel

Global Mod
Global Mod
“Beni de anlamalı”

Lewandowski, BVB hayranlarının ıslıklarından bahsediyor

04/16/2025 – 13:38Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 1061021950

Resmi büyütmek

Robert Lewandowski: Barça kalecisi, Dortmund'a döndüğünde 86 dakika sonra değiştirildi. (Kaynak: imago/mika volkmann/imago)

Dortmund'a döndüğünde, olağanüstü forvet her eylemde ıslık çalıyor. Hayranların olumsuz tutumu muhtemelen ilk bacağından sonra oynanan bir tartışma ile körüklendi.

Robert Lewandowski, BVB ile tekrar bir araya geldiğimde kendi anılarından alındı ve yüksek sesle ıslıklarla kabul edildi. FC Barcelona forvet, Dortmund'daki Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final ikinci ayağında neredeyse her top temasında ıslık çaldı.

BVB'nin 3-1 galibiyetine rağmen, sonuç sonunda yeterli değildi: 4-0 İlk Bacak zaferi sayesinde Barça yarı finallere taşındı-Lewandowski orada iki golle kararlı bir şekilde yer aldı.

Signal Iduna Park'taki ruh hali, özellikle eski Dortmund topun üzerindeyken ısıtıldı. Lewandowski, 2010-2014 yılları arasında Borussia Jersey'de büyük başarıyı kutladı, diğer şeylerin yanı sıra iki kez şampiyon oldu ve 187 rekabetçi maçta 103 gol attı. Sonra kulübü FC Bayern'e ücretsiz olarak bıraktı.

Şimdi eski kulübünde düşmanca resepsiyon. Lewandowski Amazon Prime'a yorum yaptı: “Gittiğimden beri Dortmund'a karşı zaten 30 oyun oynadım. Gittikten sonra ilk oyunlarda, hedeften sonra asla tezahürat yapmıyorum. Ama birçok oyundan sonra farklı bir şey var. Buraya geldiğimde her zaman büyük saygı ve iyi bir his var.”

Veda ettiği için BVB'ye karşı 29 kez gol attı. Bu kapılardan ikisi bu yılki çeyrek finallerin ilk ayağında gol attı. Bundan sonra, bu hedeflerden sonra kutupun neden tezahürat ettiği konusundaki tartışmalar, Ekim ayında diğer eski kulüp Bayern Münih'e karşı hedefinde sosyal medyada hayranlarla başlamadı.

Pole: “Bence Barselona'da ne oldu (ilk bacağındaki hedeflerinden sonra gol kutlaması, Not d. Kırmızı.), bu Bavyera'da da olur. “Eğer diğer eski kulüple tanışma olasılığı daha yüksekse.

“Bild” to Lewandowski, özellikle Dortmund South Stand'dan tepkilere eklendi. “Hayranları anlıyorum, ama öte yandan hayranlar da beni anlamalı. Dortmund'un önünde ne kadar saygı duyduğumu sık sık gösterdim.”

Örneğin, Bayern'e gitmek istediğinde, ancak BVB onu çekmesine izin vermedi. Sözleşmesinin son yılında Dortmund'da sıkışmadı, hatta golcü topuna veda etti.