Kulübe göre Kylian Mbappé, FC Bayern ile düelloyu kaçıracak. Ve Lionel Messi de başarısız olma tehlikesiyle karşı karşıya.
FC Bayern Münih ile düellodan birkaç gün önce, en iyi kulüp Paris Saint-Germain başka bir süper yıldızı kaybetme tehdidiyle karşı karşıya kalır. Dünya şampiyonu Lionel Messi, PSG’nin Çarşamba günü Olympique Marsilya’daki kupa yenilgisinde sakatlandı ve Alman rekor şampiyonlarına karşı son 16 turu ilk maçında şüpheli. En azından Fransız spor dergisi “L’Équipe” bunu bildiriyor.
Mbappé çoktan çıktı – Nagelsmann şüpheci
Arjantinli, kas sakatlığı nedeniyle ligde Monaco’da oynanacak deplasman maçını kesinlikle kaçıracak, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e karşı bir maç muhtemelen eşiğinde. Yıldız golcünün yokluğu, PSG için bir başka büyük aksilik olacaktır.
Paris’in diğer bir golcüsü Fransız Kylian Mbappé, takımının 1 Şubat’ta HSC Montpellier’de 3-1 kazandığı maçta sakatlandı. 2018 dünya şampiyonu 21. dakikada değişiklik yapmak zorunda kaldı. Kulübün açıklaması bir gün sonra geldi: sol uylukta kas yaralanması, üç hafta ara.
Bayern teknik direktörü Julian Nagelsmann henüz “kızartma” ya güvenmedi. Bir gün sonra Mbappé hakkında “Başarısız olacağını düşünmüyorum” dedi. Nagelsmann, “Neye sahip olduğunu bilmiyorum. Paris web sitesinde oldukça belirsiz. Üç haftaya kadar yazıyor. Ancak yapısal bir sakatlık olmadıkça, onun bu maçı kaçıracağını hayal bile edemiyorum” dedi ve ekledi: ” Elbette poker oynayabilir ve yapısal bir sakatlığı bildiremezsiniz. Ama aynı zamanda poker oynayabilir ve onun dışarıda olduğunu söyleyebilirsiniz – ve sonra o dışarıda değildir.”
En iyi iki kulübün ilk ayağı önümüzdeki 14 Şubat Salı günü Paris’teki Prinzenpark’ta oynanacak.