Peker’den yeni tez: Kokainler imha edilmedi torbacılara satıldı

Temel

Global Mod
Global Mod
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ait yeni tezlerde bulunan organize kabahat örgütü önderi Sedat Peker, yakalandığı açıklanan kokainlerin yerine diş sıhhatiyle ilgili unsurların imha edildiğini ve bu kokainlerin Avcılar bölgesindeki rezidanslarda torbacılara satıldığını ispatlarıyla anlatacağını tabir etti.

Peker’in paylaşımları şöyleki:

“40 yaşından küçük kardeşlerim, (Süleyman Soylu) devamlı şu kadar kokain yakaladık, bu kadar kokain yakaladık diyor ya; ben size bu kokainlerin yerine diş sıhhatiyle ilgili hususların nasıl imha edildiğini, bu kokainlerin ise Avcılar bölgesindeki rezidanslar başta olmak üzere kentin ortasındaki birtakım lüks rezidanslardaki dairelerde, orta ölçekli torbacılara nasıl satıldığını önümüzdeki günlerde ispatlarıyla, keyifle anlatacağım. Bunları yapanlar kim mi?

Tabi ki (Süleyman Soylu) yakın kümelerin elemanları. Ben tüm bunları size umutlarınızı yitirin diye anlatmıyorum. Bir gün siz ülkenin idaresini ele aldığınızda, bunlarla nasıl baş edeceğinizi öğretmek için anlatıyorum.

40 yaşından küçük kardeşlerim, bana devamlı namus kelamı verdiğimi hatırlatacağınıza, akit yaptığımızı hatırlatacağınıza, siz de akitinize sadık kalın. Vaktinizin bir birçoklarını fuzuli işlerde geçiriyorsunuz.

Bizim akitimize göre siz benim ifşa ettiğim kabahatleri takip edecektiniz. Bunlarla ilgili muhalefete ve namus sahibi olan basın kuruluşlarına baskı yapacaktınız. Ben de size akitimizi hatırlatmak isterim. Siz de verdiğiniz kelamı tutun.

Ben dahil 40 yaşından büyüklerden bir şey olmaz diye devamlı söylüyorum ya, bunun en büyük ispatı hem mevcut iktidarı destekleyenlerin, tıpkı vakitte muhalif olanların ortasındaki 40 yaş üstünün açıklamaları ve kendi ortalarındaki tartışmalarıdır.”