Peker’den ömrünü kaybeden HDP’liye taziye

Temel

Global Mod
Global Mod
Organize kabahat örgütü başkanı Sedat Peker, HDP’nin İzmir’deki binasına yapılan akın daha sonrası “Çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki vakit içinderda yaşayacağız” ikazında bulunmuştu.

Taarruzun provokasyon olduğunu yine lisana getiren Peker, yeni paylaşımlarda bulunarak, “yaşamını kaybeden Deniz Poyraz isimli kardeşimize Şanlı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Peker, şunları yazdı:

“Kıymetli dostlarım, İzmir HDP vilayet başkanlığı binasına provokasyon gayeli yapılan atakla ilgili ihtar emelli üç tane tweet yazmıştım. Fakat birtakım bölümlerce şahsıma aleyhte kampanya yapılır diye başsağlığı dilememiştim.

O saatten bu saate kadar fazlaca düşündüm. Eline silah almamış genç bir kızın hunharca katledilişine bile başsağlığı dileyemiyorsak, muktedir olanlar bizi tam olarak birbirimizden uzaklaştırmışlar.

3- HDP binasında provokasyon hedefli yapılan harekette ömrünü kaybeden Deniz Poyraz isimli kardeşimize Aziz Allah’tan rahmet diliyorum.

Bizim savaşımız dağdaki teröristlerle, paklığa giden bir genç kızla asla değil.

Düşmanlıklar dahi namusluca yapılmalıdır, kahpece değil. (Kardeşlerim, her ne olursa olsun lütfen sokağa çıkmayın.)

4-Bizim savaşımız dağdaki teröristlerle, temizliğe giden bir genç kızla asla değil.
Düşmanlıklar dahi namusluca yapılmalıdır, kahpece değil. (Kardeşlerim, her ne olursa olsun lütfen sokağa çıkmayın.)

— Sedat Peker (@sedat_peker) June 17, 2021