Nicole Anyomi Em-Aus hakkında yorumlar

Temel

Global Mod
Global Mod
“Çok uzun süre sınırları görmezden gelin”

EM-AS OUT: Ulusal oyuncu kendini ifade ediyor

06/13/2025 – 9:04Okuma Süresi: 2 dakika.

Image Images 1053169451

Resmi büyütmek

Nicole Anyomi: Avrupa Şampiyonası 2022 ve 2023 Dünya Kupası'nda hala Alman grubunun bir parçasıydı. (Kaynak: ImaGo/Pepphoto/Horst Mauelshagen/Image)

Frankfurt'ta güçlü performansa rağmen, Nicole Anyomi Alman EM ekibinde eksik. Sadece ulusal koç değil, aynı zamanda oyuncunun kendini vurguladığı için bir neden var.

Zaten karar vermişti, şimdi Nicole Anyomi bir kez daha bununla konuştu. Ulusal teknik direktör Christian Wück tarafından Avrupa Şampiyonası ekibinin duyurulmasından bir gün sonra, Instagram'daki ulusal oyuncu Temmuz ayında turnuvadan gönüllü feragatini açıkladı.

“Son birkaç ay fiziksel olarak yukarı ve aşağı oldu. Dizim bana çok uzun süre görmezden geldiğim sınırlar gösterdi.” Bu nedenle, DFB kursuna ve böylece ağır bir kalple EM adaylığına katılmaya karar verdi.

Ulusal teknik direktör Christian Wück başlangıçta Hollanda'ya (4-0) ve Avusturya'da (6: 0) karşı en genç Ulusal Lig maçları için Anyomi'yi aday göstermek istemişti. Oyunlar İsviçre'deki turnuvaya kendilerini tavsiye etmek için son fırsattı (2-27 Temmuz). Perşembe günü, Wück nihayet 23 üyeli Avrupa şampiyonasını saldırgan olmadan sundu.

52 yaşındaki Anyomi'nin Avrupa Şampiyonasına şunları söyledi: “Nicole bir süredir diz oldu ve iyileşmesini istiyor. Katılmaması dürtüsü ondan geldi.” Ancak Anyomi, “yeni sezonda bizim tarafımızdan davet edilme şansı vardı”.

Anyomi şimdi Instagram gönderisinde şöyle yazdı: “Ulusal Jersey'i özlüyorum, ama şimdi sağlığım önce geliyor.” Yazını geri dönüşü üzerinde çalışmak için kullanmak istedi. Ekibini “sadece en iyisi” diledi ve vurguladı: “Sana inanıyorum!”

Mayıs ayında Anyomi, ulusal antrenörün iletişimini eleştirdiğinde milli takımın etrafında hala heyecan yarattı. Son zamanlarda “somut ve doğrudan değişim yok” olduğunu söyledi. Anyomi, Ekim 2024'ten beri DFB Jersey'de bir ödev bekliyor.

14 gol ve dokuz şablonla 25 yaşındaki, geçmiş Bundesliga sezonunda en iyi golcü oldu. Avrupa Em-AS şimdi acı tartıyor.