Michail Antonio, ciddi bir araba kazasından sonra ilk kez rapor veriyor

Temel

Global Mod
Global Mod
“Hayatta kaldığıma şükrediyorum”

Araba kazasında ağır yaralandı: Futbol yıldızı konuştu

2 Ocak 2025 – 19:30Okuma süresi: 2 dakika

Michail Antonio: West Ham United'ın forvet oyuncusu uzun bir süre sahalardan uzak kalacak.

Resmi büyüt

Michail Antonio: West Ham United'ın forvet oyuncusu uzun bir süre sahalardan uzak kalacak. (Kaynak: IMAGO/Anthony Hanc/Shutterstock)

Ciddi bir araba kazası Michail Antonio'nun hayatını değiştirdi. Futbol kariyerinin geleceği belirsiz. Ancak forvet hayatta olduğu için minnettar.

West Ham'dan Michail Antonio, geçirdiği ciddi araba kazasının üzerinden üç haftadan fazla süre geçtikten sonra ilk kez kamuoyuna konuştu. Duygusal bir Instagram paylaşımında 34 yaşındaki oyuncu, kazadan sağ kurtulduğu için minnettarlığını anlattı. Jamaikalı şunları yazdı: “Her yıl bu zamanlarda bana neye minnettar olduğum soruluyor ve her yıl doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorum. Ama bu yıl tam olarak neye minnettar olduğumu biliyorum: hayatta olmak.” Onu koltuk değnekleriyle gülümserken gösteren bir fotoğrafın altında uluslararası.

Antonio, 7 Aralık'ta Epping'de (Essex Bölgesi) Ferrari'siyle bir kaza geçirdi. Kazada bacağı kırıldı ve Londra'daki hastaneye kaldırılmadan önce ağır hasar gören araçtan kurtarılması gerekti. Forvet burada ameliyat edildi ve birkaç hafta sonra serbest bırakıldı. Artık onun için iyileşmeye giden yol başlıyor.

Antonio bu deneyimin hayatını değiştirdiğini söyledi. Uzun yıllar boyunca hayatın verilmiş bir şey olduğuna inandı ve “her zaman yarının garanti olduğunu varsayarak” planlar yaptı. Çevresindekilerden kayıplar yaşamış olmasına rağmen ancak şimdi hayatın kırılganlığının gerçek anlamda farkına vardı. Jamaikalı, son birkaç haftanın gözlerini açtığını yazdı. “Hayat kırılgandır ve her an önemlidir. Gücüm ve hala burada olabildiğim için Tanrı'ya minnettarım.”

Milli oyuncu, kurtarma ekiplerine, sağlık ekibine, kulübüne ve taraftarlara açıkça teşekkür etti: “Bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için teşekkür ederim. Bu benim için gerçekten dünyalara bedel.”