Kylian Mabppé gelecek sezondan itibaren Real Madrid'de forma giyecek. Instagram'dan duygusal bir mesaj yazdı. Cristiano Ronaldo buna tepki gösterdi.
Önümüzdeki sezon Real Madrid taraftarları yıldız forvet Kylian Mbappé'ye tezahürat yapabilir. 25 yaşındaki oyuncu, İspanya'nın en iyi kulübüne transfer olduktan kısa bir süre sonra Instagram'da Real Madrid amblemli ceketler giymiş küçük bir çocukken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Mabppé duygusal bir mesaj yazdı.
“Bir rüya gerçek oluyor” sözlerine başladı ve şöyle devam etti: “Hayallerimin kulübü Real Madrid'e katıldığım için çok mutlu ve gururluyum. Şu anda ne kadar heyecanlı olduğumu kimse anlayamaz. Sizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum, Madridistalar ve büyük desteğiniz için teşekkür ederiz Hala Madrid!”
Mbappé, kendi fotoğraflarına ek olarak, kendisini eski Real Madrid oyuncusu (2009 – 2018) ve dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile birlikte gösteren bir fotoğraf da yayınladı. Fotoğrafta ikili şakalaşıyor. Ve “CR7” Pazartesi akşamı gönderiye tepki gösterdi.
İkilinin fotoğrafına yorum yaptı. “Şimdi seni izleme sırası bende. Bernabeu'yu nasıl parlatacağını görmek için sabırsızlanıyorum.” Ronaldo futbol emojisi paylaştı. Ronaldo'nun tepkisi binlerce hayranını heyecanlandırdı. Sadece forvetin yorumu iki milyondan fazla beğeni aldı ve neredeyse 55.000 kez yorumlandı.
Mbappé'nin babası France Football'a 2022'deki oğlu hakkında şunları söyledi: “O bir Real Madrid hayranı ve Cristiano onun idolü. İnternette Ronaldo'nun videolarını izleyerek saatler geçirdi.” Mbappé o dönemde dergiye şunları söylemişti: “Ronaldo benim çocukluğumun idolüdür.”
Şimdi Mbappé, Suudi Arabistan'da Al-Nassr ile sözleşmesi bulunan ve burada 2025'e kadar sürecek bir sözleşmesi bulunan 39 yaşındaki oyuncunun izinden gidiyor. Mbappé, önümüzdeki beş sezon için Kraliyet ailesiyle sözleşme imzaladı. Kulüp bunu Pazartesi günü duyurdu.