Aktif kariyerine son verdiğinden beri Max Kruse sadece futbol maçlarına seyirci olarak katıldı. Ancak son ziyaretinde dikkat başka yerdeydi.
Max Kruse, bir futbol maçında seyirci olarak çıplak bir kadını filme aldı ve videoyu internette yayınladı. Eski milli oyuncu Pazar günü amatör bir vuruşa konuk oldu ve Instagram hikayesinde sahanın yanındaki bir binanın fotoğraflarını gösterdi.
Kruse kamerasını, önünde en azından çıplak bir kadının görülebildiği açık bir pencereye doğru çevirdi. Eski profesyonel bu görüntü karşısında pek de hevesli görünmüyordu: “Burada huzur içinde futbol izliyorum ve bunun gerekli olup olmadığını bilmiyorum. Anlamıyorum, olması gerekmiyor.”
İlk başta kadın hiç ilgi görmedi
Sahneyi neden çekmek zorunda kaldığı hala belirsizliğini koruyor. Ancak kadın uzun süre oyunun dikkatini kendi üzerine çektiğinin farkına varamadı. Kruse'yi Instagram'da 488.000 kişi takip ediyor.
Eski forvet, aktif kariyeri boyunca Werder Bremen, Gladbach, Freiburg, Union Berlin ve Wolfsburg gibi takımlarda forma giydi. 2023/24 sezonunda ikinci lig kulübü Paderborn'a katıldı. Ancak Kasım ayının sonunda sözleşme karşılıklı anlaşmayla feshedildi. Sadece bir ay sonra Kruse kariyerinin sona erdiğini duyurdu.