Manchester City hayranları bir afişle Vinícius ile alay ediyor

Temel

Global Mod
Global Mod
Ballon-D'OR Winner kampanyayı fotoğraflıyor

Büyük bir afişle karşıt dünya yıldızıyla alay eden hayranlar

11.02.2025 – 21:53Okuma Süresi: 2 dakika.

Vinícius Júnior: Olağanüstü manastır, Real'in figürlerinden biridir.

Resmi büyütmek

Vinícius Júnior: Olağanüstü manastır, Real'in figürlerinden biridir. (Kaynak: Carl Recine)

Zaten Şampiyonlar Ligi'nin orta turunda, iki mutlak en iyi takım City ve Real ile buluşuyor. Manchester'da Madrilenen oyuncusu için çirkin bir resepsiyon vardı.

Şampiyonlar Ligi'nin playofflarında mutlak kaza düello: Manchester City ve Real Madrid ile, 16 turun içine taşınmak için en iyi Avrupa futbol düeleğinin iki mutlak ağır ağırlığı. Etihad'daki ilk bacağın vuruşundan önce. Stadyum, küçük bir skandal vardı. Çünkü misafir ekibin bir yıldızı yerli hayranlar tarafından büyük tarzda alay edildi.

Ne oldu? İki takım davet edildiğinde, “CityZens” takipçileri, arenanın tribünlerinden birinde büyük bir afiş açtı. Orada görmek için: Manchester'ın şu anda yaralı oyun kurucusu Rodri, balon d'Or'u nasıl öpüyor. İspanyol Avrupa şampiyonu ödülü geçen yıl dünya futbolcusu olarak almıştı, aslında favori Vinícius Júnior'u uzattı.

Rodris portresine ek olarak, şehir hayranlarını tutan afişte tek bir cümle okundu. Orada yazılmıştı: “Kalbini ağlamayı bırak” (Almanca: “Dur, kalbin ağlamak için”). Vinícius Júnior'a karşı açık bir kaydırma.

Çünkü: Ballon D'Or verilmeden kısa bir süre önce, Brezilyalı kupayı kazanamadı, Real Madrid etkinliğe katılımı hızla iptal etti. Kulübün tek bir profesyonel veya delegesi ortaya çıkmadı.

Bir açıklamada, “Kraliyet” o zamanlar şunları söyledi: “Ballon d'Or Real Madrid'e saygı duyulmadığı açıktır. Ve Real Madrid saygı duyulmadığı yere gitmeyecek.” Buna ek olarak, kulüp şöyle yazdı: “Eğer Vinícius'un ödül kriterleri kazanan olarak adlandırılmazsa, aynı kriterler Carvajal'ı kazanan olarak adlandırmalıdır.” Ancak sağa, altın topu da verilmedi.

O zaman, Vinícius'un kendisi X'e şöyle yazdı: “Gerekirse on kez yapıyorum. Hazır değilsiniz.” Görünüşe göre, 24 yaşındaki çocuğun Balon D'Or'un tahsisinden sorumlu gazeteciler yönünde bir savaş beyanı. Rodri'yi kazanmak için tebrikler bu arada gerçek profesyonelden geldi.

Kısa bir süre sonra ona karşı yakalanan rakibinin isteksizliğini aldı. Kasım ayında Madrid'e bir alay kaçırmayan Rodri, “Vinícius'un beni tebrik etmediği gerçeğini kaçırmadım. Halkım, ailem ve kulübüme bakıyorum,” dedi. “Real Madrid'in Gala'ya görünmeyerek yaptıklarını yapmazdım, ama bunu daha da düşünmenin bir anlamı yok.”

Rodri kendi kulübünü ve takipçisini desteklediğinden emin olabilir. Son olarak, bu, hayranların gerçeke karşı koreografisini gösterir. Baharatlı: Rodri, kampanya sırasında bayrağın fotoğrafını nasıl çektiğini gösterdi. Açıkçası, Vinícius'a karşı kaydırmanın son birkaç ay içinde şüphelenildiğinden biraz daha fazla keyif aldı.