Manchester City antrenörü Liverpool taraftarlarının alaylarına tepki gösterdi

Temel

Global Mod
Global Mod
Başka bir yenilgi

Liverpool taraftarları Guardiola ile alay ediyor ve bir jestle tepki veriyor

1 Aralık 2024 – 22:30Okuma süresi: 2 dakika

Pep Guardiola: Manchester City koçu takımıyla kriz yaşıyor.

Resmi büyüt

Pep Guardiola: Manchester City koçu takımıyla kriz yaşıyor. (Kaynak: Ian Hodgson/ap)

Manchester City, Liverpool karşısında bir yenilgi daha aldı. Reds taraftarları daha sonra City antrenörü Pep Guardiola ile alay etti ve o da tepki gösterdi.

Manchester City ciddi bir spor krizinin ortasında. Liverpool FC'ye verilen en son 2-0'lık yenilgi, Pep Guardiola'nın takımı için üst üste yedinci galibiyetsiz maç oldu; başarılı antrenör, FC Barcelona, FC Bayern veya Skyblues'ta daha önce hiç bu kadar olumsuz bir seri yaşamamıştı. Ancak Anfield'da Guardiola, yalnızca sonuçla değil, aynı zamanda Liverpool taraftarlarının küfürlü tezahüratlarına verdiği alışılmadık tepkiyle de heyecan yarattı.

İkinci yarıda kırmızı-beyazlı taraftarlar, “Yarın sabah kovulacaksınız” sloganları attı. ile. Guardiola ilk başta bildiğimiz gibi tepki verdi: sakin ve gülümseyerek. Ancak daha sonra Katalan, altı Premier Lig şampiyonluğunu parmaklarını uzatarak gösterdi; bunlardan ikisini, Kırmızılar henüz ikinciyken Liverpool'dan burunlarının dibinde kapmıştı.

Son düdükten sonra Guardiola Sky TV'ye şunları söyledi: “Bütün stadyumlar beni kovmak istiyor, bu Brighton'da başladı! Belki de elde ettiğimiz sonuçlarda haklıdırlar.” Reds taraftarları özellikle şaşırmıştı: “Anfield'da bunu beklemiyordum. Bunu 1-0 yaptıklarında yapmadılar ama 2-0 yaptıktan sonra yaptılar.”

Provokasyonlara rağmen Guardiola hakaretleri sportif bir tavırla karşıladı. City ile Liverpool arasında daha önce Premier Lig'de şampiyonluk ve puan için yapılan düellolara atıfta bulunarak, “Belki de bunu geçmişte söylemeliydiler” dedi. “Liverpool'dan bunu beklemiyordum ama sorun değil, bu oyunun bir parçası ve bunu tamamen anlıyorum.”

Guardiola, kulüpler arasındaki karşılıklı saygıya vurgu yaparak, “Birlikte inanılmaz mücadeleler verdik. Onlara saygım var.”