Lothar Matthäus, Kahn’a saldırır – “Yükleme kontrolden çıktı”

Temel

Global Mod
Global Mod

Lothar Matthäus’un FC Bayern’e yönelik eleştirisi bir sonraki tura geçiyor. Özellikle odak noktası: Oliver Kahn.

Lothar Matthäus, FC Bayern Münih’in yönetim kadrosunda çalışmaya devam ediyor. 62 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz haftalarda aldığı yoğun eleştirilerin ardından bir adım daha ileri gidiyor.

“Üç dört ay önce aklınıza bile gelmeyecek şeyler her an olabilir. Oliver Kahn’ın kontrolü kesinlikle yok. Herbert Hainer’den de daha net bir liderlik beklerdim. Salihamidzic’in transferleri de In’de. “Sport Bild”e (Çarşamba baskısı) konuşan Alman rekortmen milli oyuncu.

En iyi oyundan önce tartışma

Matthäus özellikle, Nisan ayının başında Bundesliga’da Bayern ve Borussia Dortmund arasındaki en önemli maçtan önce kameralar önünde çatıştığı Kahn’a odaklanıyor.

“Başka ilgi alanları var, ailesi var, kafasını açık tutmayı seviyor, golf oynamayı seviyor. Aniden krizdeki bir şirketten sorumlu olmak zorunda: onun için yeni bir dünya. Belki bunu hafife aldı,” dedi bir arkadaşıyla uygun bir tutam ironi.

Ancak eleştiri daha da keskin. “Oliver Kahn, çalışanlar için ofiste görünmez!” Rekor milli oyuncunun Kahn hakkındaki son kararı. Devam filmi gelir.