Liverpool’da hat hakimi skandalı – Dernek tepki gösterdi

Temel

Global Mod
Global Mod

Premier Lig’de Pazar günü bir yan hakem skandala neden oldu. Dernek şimdi ilk sonuçlarını çıkarıyor.

Çizgi hakemi Constantine Hatzidakis, bir Liverpool profesyoneline dirsek darbesinden sonra şimdilik kullanılamayacak.

FA’nın yardımcı hakem ile Andrew Robertson arasındaki olayla ilgili soruşturmasına kadar hiçbir maça çağrılmayacak. Bu, İngiliz hakemlerden sorumlu olan Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) tarafından açıklandı.

Premier Lig’de Liverpool FC ile Arsenal FC (2-2) arasında Pazar günü oynanan maçın devre arası sırasında bu görüntü ortalığı karıştırdı. Görüntüler, Hatzidakis’in Robertson’la tartıştıktan sonra dirseğini salladığını ve sersemlemiş İskoç’un çenesine vurduğunu gösteriyor.

Uluslararası oyuncu, Robertson’a sarı kart gösteren hakem Paul Tierney’i hemen protesto etti.

Liverpool menajeri Jurgen Klopp maçın ardından “Görmedim” dedi. Bundesliga’nın eski teknik direktörü, “Olması gereken şeyi fark ettim ve fotoğrafların kendi adına konuştuğunu da duydum” dedi. PGMOL soruşturma açacağını duyurmuştu.