Kylian Mbappé antrenmanlara başlıyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Kylian Mbappé muhtemelen Salı günü FC Bayern ile düelloda oynamayı umabilir. Şaşırtıcı bir şekilde erken bir dönüş olurdu.

Fransız spor gazetesi “L’Équipe”de yer alan bir habere göre, PSG’nin forvet oyuncusu Kylian Mbappé Pazar günü antrenmanlarına devam etti. 24 yaşındaki oyuncu, Cumartesi günü Monaco’ya karşı aldığı mağlubiyette çok az oynayan veya hiç oynamayan Parisli oyuncularla seansın bir bölümünü tamamladı.

Bu, Mbappé’nin 1 Şubat’ta Montpellier’deki galibiyetinde aldığı hamstring sakatlığından bu yana ilk antrenman seansı. “L’Équipe”ye göre, Paris doğumlu saldırganın Alman rekoruna karşı maça çağrılmak için gerçek bir şansı var. şampiyonlar. Bu nedenle nihai karar, maçın arifesinde verilmelidir. Paris, Mbappé’nin yanı sıra Monaco karşısında kadroda olmayan süperstar Lionel Messi için de endişeli.

Bayern teknik direktörü Julian Nagelsmann, Şubat ayının başındaki “kızartma” ya güvenmemişti. O sırada Mbappé için “Başarısız olacağını düşünmüyorum” dedi. Nagelsmann, “Neye sahip olduğunu bilmiyorum. Paris web sitesinde oldukça belirsiz. Üç haftaya kadar yazıyor. Ancak yapısal bir sakatlık olmadıkça, onun bu maçı kaçıracağını hayal bile edemiyorum” dedi ve ekledi: ” Elbette poker oynayabilir ve yapısal bir sakatlığı bildiremezsiniz. Ama aynı zamanda poker oynayabilir ve onun dışarıda olduğunu söyleyebilirsiniz – ve sonra o dışarıda değildir.”

En iyi iki kulübün ilk ayağı önümüzdeki Salı günü Paris’teki Prinzenpark’ta oynanacak (t-online’da canlı yayında).