Kur yaptığı Axel Hellmann, Eintracht Frankfurt’ta kalıyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Eintracht Frankfurt’a müjde: Bundesliga kulübü, Axel Hellmann’ın nerede olduğuna sevinebilir. DFL’nin kur yaptığı yetkili bir örnek teşkil etti.

Eintracht’a sadık kalır. Kulüp Salı günü yaptığı açıklamada, yönetim kurulu sözcüsü Axel Hellmann gelecekte Frankfurt için çalışmaya devam etmek istediğini söyledi. Kulüp Twitter’da şunları yazdı: “51 yaşındaki avukat, denetleme kurulu başkanı Philip Holzer’e sözleşme ilişkisinin planlandığı gibi devam edeceğini bildirdi. Önemli bir işaret.”

Hellmann şu anda 30 Haziran’a kadar Alman Futbol Ligi’nin (DFL) geçici genel müdürü olacak. Ancak, şimdi orada devam eden bir iş teklifini geri çevirdi. Hellmann’ın Eintracht Frankfurt ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’ye kadar geçerli.

“Bütün kulüp için önemli bir işaret”

Hellmann kararı hakkında şunları söylüyor: “Eintracht Frankfurt’ta çok şey başarmaya devam edebilmemiz benim için çok önemli. Yönetim kurulu sözcüsü olarak görevim nedeniyle, son haftalarda kulübün gelişimini sağlamak gerekli ve önemliydi. tüm seviyelerde devam ediyor seviyeler güçlü bir şekilde ilerletilebilir.”

Ayrıca kulübün açıklamasında şunları söylediği aktarılıyor: “Eintracht’taki kilit karar vericilerle yaptığım görüşmelerde fikirlerimi belirttim ve herkesin rekabet gücümüzün ve başarılı bir geleceğin koşullarını birlikte yaratmak istediği ortaya çıktı.”

Eintracht Frankfurt Fußball AG Denetim Kurulu Başkanı Philip Holzer, Hellmann’ın verdiği sinyalden memnun: “Axel Hellmann’ın nerede olduğu, hem yeni sezon hem de mevcut turun son koşusu açısından tüm kulüp için önemli bir işaret. Son birkaç haftadır geleceği hakkında düşünmesi anlaşılabilir. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız açık ve iyi tartışmalarda, farklı görüşlerin netleştiğini ve başarılı işbirliğinin devam etmesi için iyi bir temel olduğunu gördük.”