Klopp basın toplantısında gazetecilere seslendi

Temel

Global Mod
Global Mod

Jürgen Klopp, basın toplantısında bir muhabire sert sözler söyledi. Kulübün şu anda birçok sakatlığı olduğu için transfer söylentilerini sormuştu.

Jürgen Klopp’un sinirleri boş mu? Brighton & Hove Albion maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, transfer söylentileriyle ilgili bir soru onu ateşlemeye yetti. Bir muhabir yeni gelenlerle işlerin nasıl olduğunu öğrenmek istedi – sonuçta, Liverpool FC’de şu anda dört forvet eksik. “Daha önce transfer piyasasındaki tüm sorunları çözemeyeceğinizi söylemiştiniz. Sorunları çözebilecek oyuncular olduğuna inanmadığınız için mi, yoksa mali durum mu?” diye sordu spor yazarı Carl Markham.

Ardından, eski BVB koçundan daha uzun bir monolog geldi. “Gerçekten mi Carl? Ben Liverpool’da 6.000 basın toplantısına katıldım ve sen 5.999’a katıldın…(…) Sana para hikayesini tekrar anlatmam gerekiyor mu?” Klopp, Liverpool’un bol paraya sahip olmasına rağmen oyuncu almamasının nedeninin ne olabileceğine dair görünüşte retorik bir soru sordu. “Bunca yıldan sonra benim hakkımda böyle mi düşünüyorsun?” Klopp’a sordu. Masadaki bir soruyu cevaplamak zorunda mı? “Gerçekten anlamıyorum,” diye ekledi Klopp, “cevabı biliyorsunuz.” Ardından ikilemini açıkladı: Dört forvet şu anda müsait değil, ancak yakında sahaya geri döneceklerini varsayıyor. Daha sonra yeni bir oyuncuyla sözleşme imzalarsa, kadroda yedi forvet olacaktı.

Liverpool’daki revir şu anda dolu. Son ekleme, defans oyuncusu Virgil van Dijk idi. Darwin Núñez, Roberto Firmino, Arthur, Luis Díaz, Diogo Jota ve James Millner da şu anda yoklar. Darwin Núñez’e gelince, Klopp çok geçmeden tekrar oynamaya hazır olacağını düşünüyor.