Jürgen Klopp kendisiyle hesaplaşıyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Liverpool’da sezon beklenenden çok farklı gidiyor. Brighton’daki şaşırtıcı derecede net bir yenilginin ardından teknik direktör Jürgen Klopp, kendisine yönelik eleştirileri esirgemedi.

Jürgen Klopp, Liverpool FC’nin son yenilgisine net sözlerle tepki gösterdi. “Kırmızılar” Cumartesi öğleden sonra şaşırtıcı bir şekilde Brighton & Hove Albion’a 3-0 yenildi. “Martılar”, Anfield Road’daki ekibi oyunbazlıklarıyla, bazen acımasızca daralttı. Klopp maçtan sonra “Daha kötü bir maç hatırlamıyorum. Ve bununla tüm maçları kastediyorum, sadece Liverpool’la olanları değil. Ve bu benim sorumluluğum. Artık mutlak bir düşük puan!”, diye yargıladı Klopp maçtan sonra.

Savunma oyuncusu Virgil van Dijk’in sakatlığı nedeniyle, eski BVB koçu birkaç değişiklik yapmak zorunda kaldı. Bu, ekibinin ayıltıcı performansı için bir mazeret değil, ancak 55 yaşındaki şöyle açıkladı: “Bu kesinlikle benim sorumluluğum çünkü farklı bir dizilişe sahip bir fikrim vardı ve işe yaramadı. Bu yüzden üzgünüm!”

Brighton’a kaybetmek, Liverpool’un tablonun daha da aşağısına kaydığını ve şimdi kendilerini Premier Lig’de sekizinci sırada bulduğunu gördü.