Jogi Löw, Kimmich ifadelerinin etrafında omurdan sonra netleşiyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Son zamanlarda Joshua Kimmich'in geleceği hakkındaki açıklamalarıyla büyük omurları tetikledikten sonra, eski antrenör Joachim Löw T-Online yorumlarında. Netleşiyor ve net bir tahmin yapıyor.

2030 yılına kadar Jamal Musiala ile yapılan sözleşme uzatmasıyla FC Bayern, yakın zamanda çok önemli bir personel kararını başarıyla tamamladı. Alphonso Davies ve Manuel Neuer daha önce daha fazla işbirliği konusunda anlaşmıştı. Ancak, çok merkezi bir karar hala beklemede. Çünkü Davies ve Neuer ile daha önce olduğu gibi, Joshua Kimmich'in sözleşmesi bu yaz sona eriyor. Sözleşme müzakereleri konusunda muhtemelen yaklaşan bir anlaşma hakkında çelişkili raporlar var. Her halükarda, Alman milli takımının kaptanının geleceği henüz karar verilmedi, ancak yine de açık.

Son zamanlarda, eski ulusal koç Joachim Löw, 30 yaşındaki çocuğa veda etmişti ve Kimmich için bir deneyim olarak olası yabancı katılımın ne kadar önemli olabileceğini vurguladı. Thomas Müller belgeselinin kırmızı halısında “One Like Noth” t-online Löw, Thomas Müller belgeselinin kırmızı halısından bahsetti. “Bu yüzden Jo'ya yurtdışına gitmesini tavsiye etmedim,” dedi Löw: “Dedim ki:” Bunu yaparım. “”

Öyleyse, eski antrenör Kimmich'in yaklaşan kararı gerçekten nasıl değerlendiriyor? Löw, “Ama Jo'nun Bayern ile kaldığından neredeyse eminim. Jo'yu biliyorum, burada hissediyor, ailesi burada ve kulübe çok sadık. Neredeyse tüm kariyerini burada geçirdi” dedi.

“Sanırım burada kalacak. Muhtemelen. Ve elbette Almanya'daki hayranlar için umut.” Bayern kesinlikle Kimmich'in sözleşme uzatmasını dört gözle bekliyor. Son olarak, DFB'de olduğu gibi, rekor şampiyonlarla geleceğin kaptanı olarak kabul edilir.

Ancak Pazartesi günü denetleme kurulu toplantısında, şimdi Kimmich teklifini artırmamaya karar verildiği söyleniyor. Münih “Akşam Gazetesi” raporları. Sonuç olarak, oyuncuya sipariş derhal karar vermek için oyuncuya bağlanır – böylece rekor şampiyonlar geleceği planlayabilir.

Sky Show “My My My Story”, Löw en son Kimmich'in pozisyonunda kulübü tekrar değiştirip değiştirmeyeceğini sordu: “Bir oyuncu olarak, böyle bir yerde, bu seçeneklerle bunu yaparım! Yurtdışında bile yaşadım ve var deneyim.