Manuel Neuer’in röportaj açıklamaları Münih’te sansasyon yaratmaya devam ediyor. Oliver Kahn’ın ardından bir sonraki Bayern patronu konuştu.
Bayern’in spor direktörü Hasan Salihamidzic, Manuel Neuer’den hayal kırıklığına uğradı. 46 yaşındaki oyuncu, “Bild am Sonntag” ile yaptığı röportajda kaleciyi eleştirdi ve kapsamlı bir inceleme yaptığını duyurdu. Bild am Sonntag’dan Salihamidzic, “Manuel’in kişisel olarak etkilendiğini anlıyorum. Ancak ondan özellikle kaptan olarak farklı davranışlar beklerdim,” dedi.
23 Ocak’ta FC Bayern, Münih’in sadece kaleci antrenörü değil, aynı zamanda Neuer’in yakın arkadaşı olan Toni Tapalovic ile yollarını ayırdı. “The Athletic” ve “Süddeutsche Zeitung” ile yaptığı bir röportajda, “Kalbimin yerinden çıkarıldığını hissettim” dedi.
Salihamidzic bu kelime seçimi hakkında yorum yaptı: “Tapa’nın serbest bırakılmasıyla ilgili anlattığı hayal kırıklığı burada da geçerli çünkü Manuel kişisel çıkarlarını kulübün çıkarlarının üstüne koydu. Ancak bunu kendi içinde onunla makul bir şekilde tartışacağız.”
Boşnak, “Şahsen bizim için de zor olan Tapalovic kararının bu konuda Manuel ile hiçbir ilgisi yoktu ve bunu kendisine anlattık” dedi.