Galatasaray Leroy Sané tarafından maaş yayınladı

Temel

Global Mod
Global Mod
Olağandışı adım

Galatasaray Sané İçeriğini Yayınlıyor

06/13/2025 – 8:24Okuma Süresi: 2 dakika.

Leroy Sané: 2020'de Bayern'e geldi ve şimdi Galatasaray'a geçti.

Resmi büyütmek

Leroy Sané: 2020'de Bayern'e geldi ve şimdi Galatasaray'a geçti. (Kaynak: ImaGo/Marc Schueler/Ima-Images Resimleri)

Leroy Sané gelecekte Galatasaray için oynayacak. Türk Derneği, hala Dünya Kupası şansına inanan kanat oyuncusunun gelirini yayınladı.

Leroy Sané beş yıl boyunca FC Bayern forması giydi. Gelecekte, Süper Lig'deki Galatasaray formasında koşacak ve gururlu bir maaş alacak. Şimdi ne kadar para kazandığı da açık. Çünkü kulüp sayıları web sitesinde yayınladı. Buna göre, kanat oyuncusu sezon başına dokuz milyon avro ve aynı zamanda üç milyon avro sadakat bonusu alıyor.

Sky ve “Bild” de bonuslu toplamın 15 milyon avroya yükselebileceğini bildiriyor. Sané değişimden çok şey vaat ediyor ve hala gelecek yıl ABD, Meksika ve Kanada'da Dünya Kupası'nda bir şansa inanıyor.

Saldırgan oyuncu, Türk şampiyonu tarafından en üst düzeyde sorulduğuna ikna oldu. 29 yaşındaki “Bu konudaki tartışmayı bu konuda anlayabiliyorum, ama beklemelisiniz” dedi. Sané, “Türkiye'de bir numarayı değiştirdiğini” ve “Galatasaray'da mutlak bir liderlik rolü üstlenmek” istediğini söyledi.

Yaklaşan Şampiyonlar Ligi sezonuna göre 70 kez uluslararası kulübün orada iddialı hedefleri olduğunu söyledi. Sané, “kendimi yüksek seviyede sunmak için yeterli fırsatlar var” dedi. Bu yüzden hala ulusal koç Julian Nagelsmann'ın gerçekçi olduğunu düşünüyor.

Sané ekledi: “Julian Nagelsmann ile fikir alışverişinde bulunmak için özellikle önemliydim. Bu değişimi her zaman takdir ettim ve eminim ki durum böyle olmaya devam edecek.”