Soyunma odasına giderken tribünlere baktı ve Bayern taraftarlarına son bir kez el salladı. Daha sonra karma bölgeden geçerek ilk önce yer altı mezarlarında arenadan ayrıldı. Borussia Dortmund yönünde mi?
Gazetecilere gülümseyerek “Bunu kendiniz biliyorsunuz. Kaynaklarınız var” diye seslendi. BVB, Pazartesi akşamı Sabitzer’in taahhüdünü resmen açıkladı. Transfer ücreti 15 ila 20 milyon euro arasında olmalı. Görünüşe göre Sabitzer’in eski işvereniyle arası artık pek iyi değil. Her halükarda, Instagram profilindeki Bavyera ile ilgili tüm fotoğrafları çoktan silmiş.
FC Bayern’in tuhaf veda şovu
En geç Sabitzer’in ortaya çıkmasıyla birlikte, Bayern’in kendi arenalarındaki gerçek takım sunumu nihayet tuhaf bir veda gösterisine dönüştü. Soyunma odası kanadını karma bölgeden ayıran kapı ve arkasındaki çıkış her açıldığında koşarak yeni bir veda adayı geliyordu.
Örneğin, üzerini değiştirmeye istekli olan Benjamin Pavard, beyaz bir yazlık kıyafeti, şortu ve siyah güneş gözlüğü ile yürüdü – ancak bekleyen muhabirleri de yorum yapmadan geçti.
Mané: “Beni her gün öldürüyorsun ve şimdi konuşmak mı istiyorsun?”
Bayern’in Liverpool FC’den 32 milyon Euro’ya gelen geçen yazın sözde kral transferini önümüzdeki günlerde çöle göndermesi kuvvetle muhtemel. Suudi Arabistan’dan çok sayıda kulüp Senegalli ile ilgileniyor. Arap basınında çıkan haberlere göre, Cristiano Ronaldo’nun şu anki kulübü Al-Nassr ile şimdiden anlaşmalı.
Goretzka: “Kulübü, şehri ve taraftarları seviyorum”
Leon Goretzka’nın adı da şu sıralar olası veda adayları listesinin başında yer alıyor. Ancak milli oyuncu artık kameralar karşısında kendisini net bir şekilde konumlandırma fırsatını değerlendirdi. 28 yaşındaki oyuncu, “Kulübü seviyorum, şehri seviyorum, taraftarları seviyorum, sadece orada devam etmek istiyorum. Kulüpten ayrılmayı düşünmüyorum” dedi. Yani değişiklik söz konusu değil mi? “Bunu az önce söylediğimden daha net yapabileceğini sanmıyorum.”