FC Bayern | Matthäus, Müller-Vschied'den sonra Wirtz transferine inanıyor

Temel

Global Mod
Global Mod

Lothar Matthäus, Thomas Müller'in ayrılmasından sonra Florian Wirtz'den bir megatransfer'ın kendisini FC Bayern'e duyurduğuna inanıyor. Onun için alternatif olmadan bile.

Gökyüzü uzmanı Lothar Matthäus, Thomas Müller'in Bayer Leverkusens Florian Wirtz'e FC Bayern'e veda ettiğine inanıyor. Perşembe öğleden sonra, T-online Talebi üzerine Bayern'in klasik Bayern'in Dortmund'a karşı (saat 18.30) klasik Bayern'in önünde bir gökyüzü randevusunda “Uli Hoeneß bunu istiyor. Ve Uli Hoeneß aslında FC Bayern'deki tüm istekleri yerine getiriyor.” Dedi.

T-online bilgilerine göre, plak şampiyonu şimdi özellikle Wirtz'den Münih'e megatransfer üzerinde çalışıyor ve bu yaz uluslararası kiralamak istiyor. Böyle bir anlaşma, Leverkusen'in 140 milyon avro bile talep ettiği iddia edilen 100 milyon avrodan fazla bir transfere Münih transferine mal olacak. Matthäus, Müller'e veda etmenin de bir başlangıç olan mega transfer ile ilişkili olabileceğinden şüpheleniyor.

“Wirtz ve Musiala orada olduğunda, artık buna ihtiyacınız yok. Müller nerede oynamalı? Wirtz ve Musiala spor açısından biraz sıralanıyorlar.” Dedi. “Uli Hoeneß uzun zamandır Wirtz ailesiyle temas halinde. Bu bir sır değil.” Bilindiği gibi, Wirtz'in hala 2027 yılına kadar geçerli bir sözleşmesi var ve Leverkusen'in genişlemeyi bile isteyeceği. Matthew, “Florian uzatılmazsa, Bayern'in bu yaz onu imzalama şansı olduğunu düşünüyorum.” Dedi.

Wirtz'e tavsiyede bulundu: “Bu yaz kesinlikle onun yerine yurtdışına gitmeyeceğim çünkü orada 2026 Dünya Kupası'nı da görüyorum” dedi. Manchester City veya Real Madrid gibi diğer olası hedeflerde, yeni bir dilin faktörü ve başka bir ortam nihayet yurtdışına eklenecek ve Wirtz'in Dünya Kupası'nın önünde sezonda değişmesi gerekecek. Bu yüzden Matthew sonuçta: “Bu yaz değişirse, sadece FC Bayern Münih aslında bir seçenektir.”

Inter Milan'a karşı Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek final ilk ayağındaki 1: 2'den sonra CEO Jan-Christian Dreesen bir kez daha Wirtz konusuna hitap etti. Leverkusen yıldızı ile müzakere durumu hakkında bir şey söyleyip söyleyemeyeceği sorulduğunda, Bayern patronu “Hayır!” Neden? “Çünkü istemiyorum.” Her durumda, müzakere için çok fazla yorum ve olası yer bıraktı.