Bayern-ceristik sonucun sonucu Dortmund'a karşı 2-2 ile tekrar gözlendi. Kimmich, Master Fight'da verilen ön karar hakkında sahada, olası bir zafer anlamına gelecek ve bu nedenle Leverkusen'in sadece altı puan önünde sekiz olarak sekiz olarak rahatsız oldu.
Kimmich, “Geriye dönüp baktığımda, son birkaç hafta içinde, özellikle bugün yine Bochum'a karşı çok şey bıraktık.” Dedi. “Şu anda beni neredeyse her zaman daha iyi takım olduğumuzu hissediyorum, ama oyunları kazanamayız.” Kimmich'in takım arkadaşlarına son cazibesi: “Daha yetişkin ve daha etkili olmalıyız.”
Thomas Müller, özellikle bu takvim yılında birçok basit hedef sorunu da ele aldı. “Bunu her iki şekilde de yorumlayabilirsiniz”, analiz etti. Sonucun uymadığı oyunlarda, bu kesinlikle söylenebilir. “Rakibin bize karşı bir gol atmak için her zaman çok olağanüstü bir oyuna ihtiyacı yok gibi görünmüyor.” Dedi. “Ama şimdi 25'ten beri yenilmeyen Barcelona'dan gelen çocuklara da bakabiliriz. Bazen üç parça toplarlar, ama sonra dört yaparlar.”
Son zamanlarda Dortmund'a Karşı Şampiyonlar Ligi'nin (4-0) ya da Bavyera'ya karşı ligde (4: 1) çeyrek ilk maçında olduğu gibi. Bavyera'da, “bu kombinasyonu sezonda zaten yaptığımız birçok hedeften oy kullanmadı”. Ve hedefler kabul edildi. “Bugün 5: 2 kazanabilirsiniz,” diye hesapladı Müller. “O zaman sorun değil, o zaman üç golle kazanıyoruz. Bu yüzden her oyunu 5: 2 kazanmayı seviyoruz. Şimdi herhangi bir sorun görmüyorum.”
Slogana göre Bavyera'nın cepheye kaçışı: Saldırı sadece oyunları kazanmakla kalmaz, aynı zamanda Bavyera'yı da büyük başlıklara götürebilir. Salı günü Inter'e karşı 1: 2'den sonra, bu Çarşamba günü Milano'da tekrar prova yapacak – ve Bavyera'nın kendi arenasında finali büyük hayali olacak.