FC Bayern haber şeridi | Bayern’in yıldızı Leon Goretzka medyayı azarlıyor

Temel

Global Mod
Global Mod
FC Bayern Münih, Almanya’nın en başarılı kulübüdür. Haber şeridimizde rekor şampiyonlarla ilgili tüm önemli haberleri bulacaksınız.

Bir bakışta en önemli şeyler

Goretzka şikayet ediyor: “Oyuncular medya tarafından tamamen yok edildi”

Milli oyuncu Leon Goretzka, eleştirmenler tarafından Bayern Münih’in yıldızlarına çok kötü davranıldığını düşünüyor. Orta saha oyuncusu, Alman rekor şampiyonunun Bundesliga’nın alt sıralarından Hertha BSC’yi 2-0 (0-0) yendiği zorlu galibiyetinden sonra “Oyuncular medyada tamamen yok edildi” dedi.

Kendisine atıfta bulunup bulunmadığı sorulduğunda Goretzka hayır dedi. Diğer meslektaşlarım daha çok ateşin içindeler ve “çok şey almak zorundalar” dedi. Ancak son zamanlarda eleştirildi. Goretzka ve Joshua Kimmich’li orta saha pivotu, Münih krizinde kesinlikle en iyi halinde değildi.

28 yaşındaki futbolcu eleştirilere “Gerekçeli olsun ya da olmasın, önemli değil. Cevabımızı sahada vermeliyiz” dedi ve ekledi: “Bu bizim işimiz.”

Bu Hertha Berlin’e karşı ilk onbir

Hertha BSC’ye karşı bir galibiyetle FC Bayern, BVB’den masadaki liderliği geri alabilir. Ancak teknik direktör Thomas Tuchel, yine stoper Eric Maxim Choupo-Moting’in hizmetlerinden vazgeçmek zorunda. Bunun yerine, tepedeki Serge Gnabry’ye güveniyor. Son zamanlarda memnun olmayan Noussair Mazraoui bir şans yakalarken Thomas Müller yedek kulübesinde oturuyor. Bayern’in tam ilk 11’i:

Thomas Tuchel ile basın toplantısı

Hertha BSC ile oynanan maçtan önce Thomas Tuchel, maç günü PK’de yaklaşmakta olan rakip olan kadro hakkında konuştu ve takımına bir çağrıda bulundu. En önemli açıklamaları buradan okunabilir.

PK sona erdikten sonra bir muhabirle görüşen Tuchel, “Bu arada direği kırdığımda kızmadım. Direk zaten kırılmıştı. Aksi takdirde içinden geçmeye cesaret edemezdim.” ” Kastedilen, Perşembe günkü antrenman seansından sonra, Tuchel’in dizinin üzerinde bir slalom direği kırdığı eylemdi.

Bu akşam BVB maçını izleyecek mi? “İzler miyim onu bile bilmiyorum. Bana bir faydası yok. Başlangıç pozisyonu bizim için belli, artık elimizde değil. Artık hedef 15 puan almak olmalı. Çok net iletişim kurduk.” : Son iki Bundesliga maçında oynadığımız kadar istikrarsız bir şekilde bu şekilde oynamaya devam edersek başarılı olamayız. Gelişmemiz gerekiyor.”

Sağ bek Mazraoui’nin bir röportajda dile getirdiği memnuniyetsizlik hakkında: “Sonunda herkes kendini ayarlar. Bayern Münih’te standart çok yüksektir, eğer sadece beş dakikanız varsa, teslim etmeniz gerekir. Her zaman, her zaman, her zaman en iyi performansları sunmak zorunda. Bir şeyi dilemek başka, onun için bir şeyler yapmak başka.”

Thomas Tuchel: Bayern teknik direktörünün kadrosunda birinci sınıf bir stoper yok.
Thomas Tuchel: Bayern teknik direktörünün kadrosunda birinci sınıf bir stoper yok.

Thomas Tuchel: Bayern teknik direktörü, kısa bir süre önce Uli Hoeneß tarafından antrenmandan önce ziyaret edildi. (Kaynak: IMAGO/Kevin Voigt)

Tırnak işareti

Bana sadece hafta sonu kimin oynadığını söylemek istedi ve bunu hemen gördüm.

Bayern teknik direktörü Thomas Tuchel, Uli Hoeneß’in antrenman ziyaretinde

Rakipler hakkında Hertha: “Koç değişikliği ile tahmin edilemez olacak. Şu anda bizim için hiçbir şey kolay değil. Beklentilerimizi azaltmalıyız, kendimizden çok fazla şey beklememeliyiz. Şimdi teslim etmeliyiz.”

Mainz’in iflası ve takımın durumu hakkında: “Takım, oyun hakkındaki fikrimi biliyor. Sporda her zaman bunu telafi etme olasılığı vardır. Ama bitkin göründüğümüz izleniminin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bu yanlıştı.” Neden 3 gün tatil, bu yüzden konuşma hala olumlu, çünkü oyunculara olan güven tamamen bitmedi.” Şampiyonluk söz konusu olduğunda, “Hâlâ geç değil” diyor.