Eski Bundesliga profesyonel lasogga kariyeri sona erdiriyor

Temel

Global Mod
Global Mod
“Gün geldi”

Eski Bundesliga profesyonel lasogga kariyeri sona erdiriyor

19.06.2025 – 00:20Okuma Süresi: 1 dakika.

Image Images 1062344565

Resmi büyütmek

Pierre-Michel Lasogga (FC Schalke 04) yastıklı görünüyor: 33 yaşındaki şimdi profesyonel futbolla bitiyor. (Kaynak: ImaGo/Marco Steinbrenner/Defodi görüntüleri/imago)

Eski HSV oyuncusu Pierre-Michel Lasogga futbola veda ediyor. En son Bölge Batı'da oynadı.

Eski Bundesliga profesyonel Pierre-Michel Lasogga futbol kariyerinin sona erdiğini duyurdu. “Gün geldi … Bir futbolcu olarak aktif kariyerime veda ediyorum,” diye yazdı 33 yaşındaki Instagram. Lasogga, “Genç bir çocuk olarak, büyük stadyumlarda binlerce hayranın önünde oynama hayalim vardı – ve bunu deneyimleyebildim. Bu gezi için inanılmaz minnettarım.”

Forvet, Mayıs ayında ikinci bölüm ekibi FC Schalke 04 için son göreve gelmeden önce, diğerlerinin yanı sıra Hertha BSC ve Hamburger SV için oynadı. Aslında, en son oraya bölgealiga West'teki ikinci takımda tekmeledi. Toplamda, Lasogga'nın 128 Bundesliga oyunu (34 gol), 2. Lig'de 60 görev (27) ve DFB Kupası'nda 16 maç (on bir gol) var.

Yurtdışında, Lasogga da LEDS United English Club'ı giydi ve Katar'da da aktifti. “Her zaman her şeyi verdim ve kendimi sizinle tam olarak tanımladım,” diye yazdı Lasogga kulüplerine: “Şimdi bu bölümü kapatıyorum ve bir sonraki adımın için sabırsızlanıyorum.”