DFB ekibi Thomas Müller'in kafasını tıraş etmeyi planlıyor

Temel

Global Mod
Global Mod

DFB takımı Avrupa Şampiyonası'nın son kostümlü provasına hazırlanırken aklına komik bir fikir geldi. Thomas Müller bu süreçte saçını kaybedebilir.

Alışılmadık bir Thomas Müller görünümü ihtimali, Alman milli takımına kendi evinde yapılacak Avrupa Şampiyonasında ek motivasyon sağlayabilir. VfB Stuttgart'tan Joker Deniz Undav, takımın genel merkezinde, Almanya'nın 14 Temmuz'da Berlin'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonasını kazanması halinde 34 yaşındaki Müller'in kafasını tıraş etmek istediğini küstahça duyurdu.

Savunma şefi Antonio Rüdiger, çarşamba günü Herzogenaurach'ta düzenlediği basın toplantısında buna tepki gösterdi: “Kel mi? Thomas? O halde bunu görmek için her şeyi vermemiz gerekiyor,” diyen Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi şampiyonu, eğlenerek şunu ekledi: “Sanmıyorum. kel kafalı en güzeli o.”

Rüdiger, Müller'in yanı sıra başka bir takım arkadaşından da bahsetti: Toni Kroos. Rüdiger, Madrid'de tecrübeli oyuncuyla birlikte geçirdiği süre boyunca tamamen farklı bir tablo çizdi. 31 yaşındaki Rüdiger, milli takımın Herzogenaurach'taki Avrupa Şampiyonası merkezinde kendisinden üç yaş büyük olan Kroos hakkındaki soruya “Toni hakkında ne söyleyebilirsiniz?” diye yanıt verdi.

Rüdiger, kendisinin ve Kroos'un sadece milli takımda birlikte olduğu zamanları hatırlatarak, “Futbol açısından onun hakkında konuşmamıza gerek yok. Peki ya bir kişi olarak? Dürüst olmak gerekirse, onu zaten yanlış değerlendirmiştim” dedi. . “Ben gençken ve o da burada yetişkin bir adamken, onunla pek bir ilgim yoktu.”

Rüdiger, günlük kulüp hayatındaki iletişimin ancak iki yıl önce İspanya'ya taşınmasından sonra yakınlaştığını söyledi: “Onu Real Madrid'de daha iyi tanıdım. Şunu da söylemeliyim ki o çok iyi bir adam. Bir aile babası ve sessiz bir lider. Çok konuşan biri değil ama sahada her zaman yol gösteren biri.”