Derby yenilgisinden sonra Guardiola: “Yeterince iyi değilim”

Temel

Global Mod
Global Mod
Premier Lig

Guardiola derbi yenilgisinden sonra: “Yeterince iyi değilim”

Güncellendi: 12.16.2024 – 04:34Okuma süresi: 1 dk.

Manchester City-Manchester United

Resmi büyüt

City teknik direktörü Pep Guardiola, derbideki yenilginin ardından özeleştiriyle tepki gösterdi. (Kaynak: Martin Rickett/PA Wire/dpa/dpa-bilder)

United'a karşı alınan derbi yenilgisinin ardından Manchester City'nin krizi derinleşiyor. Antrenör Guardiola özeleştiriyle tepki gösteriyor.

Manchester City'li Pep Guardiola, Manchester United'a karşı derbide yaşanan yenilgiye sert bir özeleştiriyle tepki gösterdi. Sorunlu İngiliz seri şampiyonunun teknik direktörü, iki geç golle 1:2 (1:0) sonrasında “Patron benim, menajerim ve yeterince iyi değilim” dedi.

Kulübü altı şampiyonluğa ve bir Şampiyonlar Ligi galibiyetine taşıyan Guardiola, şu anda üst düzey bir teknik direktör olarak kariyerindeki en kötü spor dönemini yaşıyor. City için bu, sadece bir maç kazanmalarına rağmen tüm müsabakalarda üst üste on birinci maçlarında sekizinci yenilgileri oldu.

Prestijli şehir düellosunda alınan yenilgi nedeniyle Manchester, hâlâ bir maçı kalan lig lideri Liverpool FC'nin dokuz puan gerisinde beşinci sırada yer alıyor. İspanyol, “Zor bir sezon olacağını biliyordum” dedi. “Fakat bunun şu anki kadar zor olmasını beklemiyordum.”