Bu BVB oyuncusu hakkındaki karar ayık

Temel

Global Mod
Global Mod
BVB krizinin yüzü

Bu oyuncuyla ilgili karar ayık

04/15/2025 – 05:28Okuma Süresi: 2 dakika.

Julian Brandt (M.) de FC Barcelona'ya karşı ilk bacağında ikna edemedi.

Resmi büyütmek

Julian Brandt (M.) de FC Barcelona'ya karşı ilk bacağında ikna edemedi. (Kaynak: ImaGo/Kolbert-Press/Martin Agüera)

Julian Brandt esrarengiz bir durum olarak kabul edilir. Işık BVB yükselişinde bile, uluslararası çekilmez. Şekli korkunç.

Her zaman son derece ciddi “kicker” bile tüm isteksizliği aldı. Julian Brandt, Bayern Münih ve Borussia Dortmund (2: 2) arasındaki Bundesliga Classic'teki performansı için futbol dergisinden pürüzsüz bir altı aldı: “Görünüm korkutucuydu. Aslında çok güzel futbolcuya olan güven tükendi.”

Sportif Dents, 48 kez uluslararası için bilinmeyen bir arazi değildir, neredeyse her yıl deneyimledi. Ancak en azından BVB ile yolun yanında hiç bu kadar sürdürülebilir olmamıştı. Bir ortak kaptan olarak, takımın yüzü olmalı, krizin yüzüdür.

Zaten Şubat ayında 28 yaşındaki zorlukları hakkında açıkça konuştu: “iz bırakmadan geçmiyor, durum bana çarpıyor” rolüyle ilgili tartışmalar. O zamandan beri, hafif bir Dortmund gevşemesinde çok az gelişti, “liderleri” damgası kare üzerindeki eski özgür ruhu felç ediyor gibi görünüyor. “Spor derinleri şimdi dramatik oranlar alıyor,” diye yorumladı “Ruhr Nachrichten”.

Bu aynı zamanda Brandt'ı korumadan korumaya devam eden ve ona güvenen teknik direktör Niko Kovač'ı da tanıdı. Ancak, akşamları FC Barcelona'ya artık ayarlamayacağı zaman gelmiş olabilir (21:00/Prime Video ve T-online Ticker'da).

Uzmanlar uzun zamandan beri personeli çok yetenekli olarak kırdılar. Brandt, Bayern kalecisi Serge Gnabry'ye katılmadan az ya da çok eşlik ettikten sonra, Sky'da eski uluslararası Didi Hamann, “Takıma yardım etmekle ilgisi yok” dedi: “Hemen değiştirirdim!” Stefan Effenberg onu Sport1'de “bir hazırlık oyununda olduğu gibi bir düello davranışı” nda kanıtladı.

Ve Brandt? Islık koştu, ancak görüşme bölgesi boyunca kelime olmadan. Yaz aylarında sözleşmenin son yılından önce geleceği hakkında bir karar var – oyuncunun kendisi için değil, aynı zamanda BVB için. Bir uzatma için az sayıda argüman vardır.