Julian Brandt ve BVB için yolculuk devam ediyor. Kulüp ve oyuncu sözleşmesini erken uzattı.
Bir süre Bundesliga kulübü Borussia Dortmund’da kalacak olan milli oyuncu Julian Brandt, 2026 yazına kadar siyah-sarı formayı giyecek. Kulüp bunu Salı günü öğleden sonra duyurdu.
Brandt, “Siyah ve sarılar içinde önümüzdeki birkaç yılı sabırsızlıkla bekliyorum ve eminim birlikte büyük bir şeyi kutlama fırsatımız olacak. Tam olarak bu takım olmak, bu adamlarla sahada olmak ve olağanüstü taraftarları olan bu son derece duygusal kulüp için futbol oynamak benim için bir parça.”
Brandt ikinci en iyi BVB golcüsü
Borussia için Brandt ile uzatma, kadro planlamasında önemli bir yapı taşı. Sportif direktör Sebastian Kehl, “Kışın duyurulduğu gibi, artık personel kararlarını adım adım alıp açıklayacağımız bir aşamaya giriyoruz. Julian’ın imzası bu yönde atılan ilk adımdır.”
Kehl, “Brandt geçen yıl içinde muazzam bir şekilde gelişti, topa karşı oyunda çok daha odaklandı, düzenli olarak goller hazırlıyor ve kendisi de bir şutör olarak parlıyor,” diye devam etti Kehl. Çok yönlü hücum oyuncusu, 2019’da Bayer Leverkusen’den BVB’ye geçti, bu sezon Brandt, sekiz Bundesliga golü ve dört asistle BVB’nin en iyi ikinci oyuncusu.