“Beni asıl rahatsız eden de bu”

Temel

Global Mod
Global Mod

Toni Kroos, bir sonraki Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun hayalini kurdu. Ama Manchester’da patladı. Daha sonra konuştu.

Toni Kroos ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi finalini açıkça kaçırdılar. 0:4 ile “royal”, ikinci maçta Manchester City tarafından ele alındı ve elendi. Savunan şampiyonlar, tamamen aşağı göründükleri ilk turda özellikle hayal kırıklığı yarattı. Toni Kroos da maçtan sonra kritikti. DAZN mikrofonunda şöyle dedi: “Beni gerçekten rahatsız eden ilk 20, 25 dakika.”

Oyunun bu aşamasında Real maçı kaybedecekti, yani Kroos. “İlk maçta olduğu gibi, çok pasif kaldık, bugün tekrarlandı (…) Saldırganlık eksikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum. Tutulması zordu ve aralarında daha fazla kişiyle oynadılar.” Genellikle bir veya iki metre uzaktaydık, bu yüzden gerçekten düellolara girmedik.”

Kroos’u cesaretlendiren kısa bir aşama da oldu: “0-1’den sonra en azından biraz daha aktif olduğumuz ve kendimizi baskıdan kurtardığımız hissine kapıldım. dürüst olmak lazım.”

“Kupayı kazanmak önemliydi”

Madridliler yerel ligde FC Barcelona’nın 14 puan gerisinde sadece ikinci sırada yer alsa da, acı yenilgiye rağmen Real tamamen şampiyonluktan yoksun değil. Real, Kroos’un İspanya’daki zamanında kupayı ilk kez kazandı. Kroos, “Kupayı kazanmak önemliydi, özellikle de diğer müsabakaları kazanamıyorsanız,” dedi.

Ancak ligde işler oldukça hayal kırıklığı yaratsa ve Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk savunması işe yaramasa bile, Avrupa’nın en yüksek müsabakasındaki rekoru kötülemek istemedi: “Elbette, Real Madrid için oynuyoruz ve yeterince şanslıyız. Bu yarışmayı kazanmak genellikle kazanır. Yine de, bir yarı finali hayal kırıklığı olarak tanımlamaktan çok uzağım.”