Bellingham, RB Leipzig'de Real Madrid'i özlüyor

Temel

Global Mod
Global Mod



Jude Bellingham, Real Madrid adına yeniden parlıyor ancak sakatlanarak sahalardan ayrılmak zorunda kaldı. Artık şu açık: İspanyol futbol şampiyonunun Leipzig'de oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında forma giyemeyecek.


Kulüpten yapılan duyuruya göre, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Salı günü RB Leipzig'de oynanacak düelloda (21.00/Prime Video) kadroda yer almayacak. Milli oyuncu Antonio Rüdiger de (sol uyluğundaki kas sakatlığı) Leipzig maçında Real kadrosunda yer almayacak.


Eski Dortmunder Bellingham, Cumartesi günü Primera División'da sürpriz takım FC Girona'ya karşı alınan 4-0 (1-0) galibiyette sakatlanarak değiştirildi. Pazar günü yapılan muayenede ayak bileği burkulmasına ilişkin ilk teşhis doğrulandı. Real, Girona'ya karşı iki gol atan Bellingham'ın ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı konusunda herhangi bir bilgi vermedi.


Rüdiger de kayıp


Bellingham, yaz aylarında BVB'den İspanya'ya taşındığından beri güçlü bir sezon geçirdi. Ancelotti, eski Real profesyoneli ve antrenörü Zinedine Zidane'a atıfta bulunarak Bellingham hakkında şunları söyledi: “Oyun şekli bana Zidane'ı hatırlatıyor çünkü top üzerindeki olağanüstü nitelikleri nedeniyle.” “Zidane teknik olarak daha iyi olabilir ama Bellingham bunu ceza sahasına gidiş şekliyle birleştiriyor. Dünyada onun ilk golde yaptığı gibi hamle yapabilen çok az oyuncu var.”


Leipzig'deki premier klasmanda son 16 turunun ilk ayağı öncesinde İspanyol rekor şampiyonlarının sakatlık endişeleri devam ediyor. Girona'ya karşı Royals'ın dört merkez savunma oyuncusu eksikti. Milli oyuncu Rüdiger'in daha uzun bir ara vermesi gerekiyor; İspanyol medyasına göre Şubat ayının sonunda geri dönmesi gerekiyor.


Ancelotti, “Getafe'ye karşı darbe aldı” dedi. “Bu, bir tür yırtılmaya neden olan bir morarmaya neden oldu.” 30 yaşındaki oyuncu bunu denedi ancak yön değiştirmede sorun yaşadı.
 
Üst