Basın sözcüsü Thijs Slegers kendi ölümünü duyurdu

Temel

Global Mod
Global Mod

PSV sözcüsü Thijs Slegers, 2020’den beri lösemi hastası. Şimdi ise yakında öleceğini duyuruyor. Yine de mizah anlayışını kaybetmedi.

Hollanda birinci lig kulübü PSV Eindhoven’ın taraftarlarının bu günlerde alması üzücü bir haber. Kulübün basın sorumlusu Thijs Slegers ölmek üzere. Bunu Twitter’da kendisi duyurdu.

46 yaşındaki, 2020’den beri lösemi hastası. Kök hücre bağışı başlangıçta başarılı oldu, ancak doku sonunda reddedildi. Slegers yaptığı açıklamada, “Maalesef dün kötü bir haber aldık.

“Aylardır beni rahatsız eden ret hastalığı durdurulamıyor. Daha önce başarılı bir kök hücre naklinden sonra, sonraki etkiler beni öldürecek. Doktorlar benim için daha fazla bir şey yapamaz” diye devam ediyor.

Slegers kök hücre bağışı için çağrıda bulundu

Taraftarlara son yıllarda verdikleri destek için teşekkür ediyor. Slegers, “Kaderi kabul etmekten ve onunla uzlaşmaktan başka bir şey kalmadı” dedi. Daha ne kadar yaşaması gerektiğini bilmiyor. Trajik duruma rağmen mizah anlayışını kaybetmediğini kanıtlayarak “İyi diziler için ipuçları vb.

Ancak sonunda tekrar ciddileşir ve insanları kök hücre bağışçısı olarak kaydolmaya çağırır. “Artık bana yardım edilmiyor ama başkalarına yardım edilebilir” dedi.