1280 metrelik tünelde ışık görüldü

celikci

New member
Vali Tuncay Sonel, birlikteinde Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ile bir arada üretimi süratle devam eden Ordu Etraf Yolu ile Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolunda incelemelerde bulundu.

Ordu Etraf Yolu’nda çalışmaların ağır bir biçimde devam ettiği bugünlerde 1280 metre çift tüpten oluşan Terzili Tüneli’nin sol tüp hafriyat çalışmalarını Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ile bir arada izleyen Vali Tuncay Sonel, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na, milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Lideri ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ordu Etraf Yolu’ndaki 1280 metrelik tünelde ışık görüldü


Ordu Etraf Yolu’nda geçen yıl bu vakitlerde çalışma olmadığını, Ordu için kıymetli olan etraf yolunda yine çalışma başlatılması için gerekli teşebbüslerde bulunulduğunu belirten Vali Sonel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun dayanaklarıyla Ordu Etraf Yolu’nun üretimine yeniden 9 ay evvel başlandığını ve kısa müddette fazlaca süratli ilerlediğini hatırlatarak, “Karayolları teşkilatımız ve yüklenici firma bir kısa bir müddetde 1280 metre uzunluğundaki çift tünelimizi bugün prestijiyle açmış olduk. Terzili Tünelimizde ışığı gördük. İnşallah viyadüklerle de Melet Irmağı’nı aşacağız. Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun” diye konuştu.

Her iki tüpte 692 metre iç kaplama betonunun da tamamlandığını kaydeden Vali Sonel, beton ve üstyapı imalatlarının ardından elektromekanik imalatlarının da yapılmasıyla bir arada Terzili Tüneli’nin trafiğe açılmaya hazır olacağını söz ederek, “Hem etraf yolumuzun birebir vakitte hastane inşaatımızın çalışmaları süratli bir biçimde devam ediyor. Kent Hastanesi inşaatı tamamlandığında, kent merkezinden hastaneye ulaşımı sağlayacak olan bu yolla bir arada sosyoekonomik açıdan bölgeye katkısı büyük olacak“ dedi.

Ordu Topçam Ayrımı Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolundaki çalışmaların en kısa müddette tamamlanarak trafiğe açılması hedefleniyor.


Vali Tuncay Sonel, ondan sonrasında birlikteinde Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ile birlikte Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yoluna geçerek burada devam eden çalışmaları da yerinde inceledi ve binasında Karayolları Şefi Lider Aydın’dan brifing aldı.

Ordu Topçam Ayrımı Ulubey-Gürgentepe-Gölköy yolundaki çalışmaların en kısa müddette tamamlanarak trafiğe açılması hedefleniyor.

Vali Tuncay Sonel, inceleme gezisi sırasında yol imalinde çalışan personellerle de bir süre sohbette bulundu, onlara karpuz ikram etti ve işlerinde kolaylıklar dileyerek, emeklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Üst